MACHT

MACHT

 

 

Galerie Vriend van Bavink presenteert

MACHT

 

met werk van Barbarba Broekman, Tinkebell, Arturo Desimone, G4, Adele Renault, Margot Holtman, Dadara, Kristian de la Riva, Lotta de Beus, Bas van Wieringen

05.02 – 27.02
Opening Vrijdag 5 februari 17:00

Ieder jaar weet galerie Vriend van Bavink voor een groepsexpositie zijn hand te leggen op oud tekenpapier uit het atelier van een kunstenaar. Dit jaar hebben we 10 kunstenaars papier uit het atelier van Lucebert gegeven en gevraagd om op het papier binnen een actueel thema te werken. Het resultaat is een serie werk met als thema MACHT. 

Macht speelt een rol in alle interacties tussen mensen. Op een subtiele onderbewuste manier, of manifest in een hiërarchie of systeem. Macht wordt uitgeoefend op fysiek en mentaal vlak, relationeel, seksueel, economisch of ideologisch. 10 kunstenaars met verschillende stijlen, interpretaties, motivaties en achtergronden tonen werken over Macht in Vriend van Bavink. 

Let op deze expositie bevat radioactief werk van Tinkebell. Daarnaast is er stralingsvrij werk te zien van onder andere Arturo Desimone met zijn visie op macht gevormd door een Poolse moeder en een Argentijnse vader. En Adele Renault toont portretten van Amsterdamse burgemeesters Eberhard van der Laan en Mirik Milan.  

Follow event on facebook